Preskoči dostupni kursevi

Dostupni kursevi

help%20%281%29.png

Ako razmišljate o prelasku na upravljanje projektima ili samo želite osvježiti alate i tehnike upravljanja projektima, ovaj kurs je za Vas. Otkrijte kako voditi tim i upravljati projektnim ograničenjima kao što su opseg, vrijeme i resursi. Kurs je dizajniran da unaprijedi Vaše znanje u upravljanju projektima.

Sadržaj kursa je baziran na PMI standardima (PMBok 6th Edition)!

Bez obzira da li ste početnik ili imate iskustva pri korištenju PowerPointa i želite da unaprijedite svoje vještine, ovaj kurs ima nešto da Vam ponudi. Kurs je kreiran kako bi se učesnici upoznali sa izradom prezentacija, prezentiranjem i naprednim opcijama programa MS PowerPoint 2016.

Cilj kursa je upoznavanje sa osnovama poslovnog bontona, poslovne komunikacije, poslovnim manirima i kodeksom poslovnog odijevanja.

Seminar ima za cilj da upozna polaznike sa osnovama informacione sigurnosti i važnosti sigurnog čuvanja i rukovanja podacima.

Cilj kursa je da upozna polaznike sa osnovama engleskog jezika u svakodnevnom radu.

microsoft-excel%20%281%29.png

Ovaj kurs je kreiran kako bi se učesnici upoznali sa naprednim opcijama programa MS Excel 2013 i savladali veštine uređivanja, analiziranja i prezentovanja podataka.

time28.png

          

Kurs ima za cilj edukaciju zaposlenih u smislu bolje organizacije vremena.